Fototapeterna

Hej!

Ni har ju inte fått sett mina fototapeter här på bloggen kom jag på nu.
Såklart att jag måste lägga in någon bild på dem. Vi blev jätte nöjda med resultatet! Så mysigt att stå och laga mat och titta på ett kort som man blir varm i hjärtat av att titta på!

Sen att sitta i soffan och se mina go pojkar, blir så glad av det kortet när jag ser det!Tyvärr har jag ingen ny bild, men ni får se hur det såg ut direkt efter när vi tapetserat klart!









Tavlorna

Nu sitter tavlorna på plats. Vi blev jätte nöjda!
Tack så mycket Maria!




Vad tycker ni? Visste blev det bra?

Kameran tillbaka =)

C hittade våran kamera igår kväll =) gissa vad vi blev glada!
Så nu tänkte jag lägga upp lite nya bilder på vårt hem!


Nya lampor över köksbordet och bygga borden uppe igen på väggen!







Sovrummet har fått en liten ny makeover =)



Mina canvas tavlor har oxå kommit idag, hr inte hunnit hämtat ut dem på Ica än. Men ikväll kommer de va här hemma =) längtar! Är så nyfiken på hur de blev. Kommer kanske lägga upp ett nytt inlägg ikväll på mina fin tavlor som min kära vän har fixat till!

Liten resa...

Hej!
Igår var jg och grabbarn i Falun och hälsade på lilla Ida, gud va söt hon var! Äntligen kunde jg få hålla och pussa lill prinsessan!
Jag hade tyvärr ingen kamera med mig, för våran är på vift någonstans. Har inte hittat den än =( orolig!
Vi hade en jätte trevlig dag hos Madde och Ida i Falun. Måste vi göra om snart!
Sen på kvällen åkte vi till Gävle till min mamma och pappa och sov där.

Idag har vi träffat Lisa och barnen. Jätte trevligt. Barnen lekte för fullt och vi fick prata lite. Önska bara att vi kunde göra så oftare, dumma avstånd =)

Sen åkte vi hem vid lunch, åkte kl.12.30 hemma först 16.45. Jäkla Sthlm säger jag bara. 30 km/h börja det med innan vi äns kommit in i Sthlm sen gick det så snigel sakta ända fram till Södertälje. Usch! Sen strax innan Nyköping kom det värsta hagelskuren. Då såg mn inget, så då gick det i 50 km/h. Uscha vilken resa och med två pojkarn  som inte tyckte det var kul i bilen längre =)

Men sen när vi kom fram åkte vi till C jobb och hämta upp han och sedan vidare till Kina resturangen och åt. mums! Det va gott!!

SKa strax krypa ner i sängen känner jag, trött efter allt körande,,,,Men det var det värt för att få träffa lilla Ida och alla andra!

Imorgon och på söndag är det jobb som gäller! Trevligt!
Sen imorgon kväll kommer Åsa med familj och grillar här hemma, ska bli sååå trevligt!

Ha en trevlig helg!

Kameran......

Vart är den.....åh irriterande! Vill ha kameran nu, men den verkar inte vilja bli hittad! Fattar inte vart den är....Sååååå irriterande.

Har massor med nytt som jag skulle vilja visa er. Har fina lampor över matbordet nu och fått upp lite grjeor på väggarna och lite färgklickar i köket och vardagsrummet. Är såå nöjd. Är så fint här hemma.
Väntar ocg väntar på en till rolig sak, har beställt två stora canvas tavlor svart/vita på Lukas och Theo. De korten har min kära vän fixat till. Kommer bli sååå bra. Så fort jag kommer hem från jobbet tittar jag om jag har nåt paket att hämta. Men inget var det i bredvlådan idag, Hoppas hoppas det kommer imorgon.
För på tors åker jag och pojkarna till Falun. Ska äntligen få träffa lilla Ida. Längtar så! Ska bli så mysigt. Sen på tors kväll åker vi till Gävle till mamma och pappa och sover där. Sen åker vi hem efter lunch på fre hem igen!

Jag hoppas jag snart hittar kamera......Hur kan den bara va borta?? åhhh

Begravningen igår den 3/6 kl.14

Igår var jag på min kära väns begraving, Malin! Det var så fint!
Fick säga ett sista farväl till min älskade vän!
Många tårar blev det igår tillsammans med alla andra som Malin älskade!

Igår kändes det mer "verkligt" att det verkligen är sant, att det verkligen har hänt, att det verkligen inte är någon dröm att Malin verkligen är borta, att hon verkligen inte kommer tillbaka!
Jag saknar henne och kommer alltid att sakna henne! Hon kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Hennes plats i hjärtat består av glädje, alla goda minnen vi hade tillsammans. Allt från babysim, pysselkvällar ihop, bara sitta på golvet och leka med barnen, stå i köket och prata, äta go mat ihop, skratta så man håller på att dö till våra kära karlar när de spelar Wii m.m. Hon fyller mitt hjärta med glädje, jag minns henne med glädje!

Älskar dig Malin!


Här är ett kort som är taget ett tag tillbaka =) Arvid är så söt på denna bild!
Kraaaam till dig Malin! Glad att jag fick lära känna dig!

Vår lill toa!

Vår lill toa på nedervåningen har fått en liten förvandling! En liten färgklick!
Jag är helt förtjust i rosa och orange nu, det märks här hemma =)


Vårt fina kök!

Nu är vårt kök klart! Elektriken var här igår och fixa klart det sista med spotarna! Så direkt efter de åkt drog jag bort plasten på luckorna. Tänkte överaska C när han kom hem.
Men sparade en sida vid diskmaskinerna så han skulle få dra bort lite plast han oxå så han fick känna att nu är köket äntligen klart.

Vi är riktigt nöjda över resultatet, lr hel nöjda! kunne inte bli bättre. Precis som vi ville ha det.
Här är lite bilder.


lite stökigt på köksbordet dock, men det får ni ta =)

Är hemma från jobbet idag, har feber. Inge kul. Har legat och sovit fram till nu och direkt efter detta ska jag krypa ner i sängen igen!

Visst blev köket fint? lr vad tycker ni?

RSS 2.0