Helgen...

Jag har jobbat hela helgen så jag har inte kunnat bidragit med så mycket hjälp här hemma. Men C har jobbat på. Nu är det inte mycket kvar med köket. Är ett skåp som behövs fixas till, där ugnen och micron sitter. Det visade ju sig att hela skåpet är knasigt, så C måste sätta en hyllplan själv så det blir rakt inte använda sig utav de färdiga hålen som finns. För hålen stämmer inte =( Säger då det, IKEA! =)
Så det är kvar sen är det bara handtagen som ska upp och att kakla. Men väntar på att C pappa ska bli frisk, han är nyopererad. Så han får inte lyfta och anstränga sig nu på ett tag! Men är ju inte så mycket som ska kaklas så vi överlever ett tag till =)

Sen har vi börjat att riva bort gamal tapet på väggarna och slipa och spakla. Förbereda inför tapetsering. Ska börja med att tapetsera våran lilla hall och väggen där vi ska ha tvn och matbordet. Sen kommer min kära far hit när C fyller år och ska hjälpa oss att tapetsera resten. *Tack pappa*

Just nu är det mycket alltså, jag jobbar väldigt mycket och C lika så. Så blir kvällar att renovera på och helger för C. Sen har vi 2 barn som vi ska ta hand om oxå. Plus att mitt upp i allt så bestämde vi att Lukas ska sluta med napp...hehe lite mycket just nu =)
Men det blir sååå fint, så är värt allt jobb.

Blir ingen bild i detta inlägg får bjuda på en bild i nästa inlägg.
Ha det så bra allesammans. Njut av vårvädret!


Nu börjar det likna något!

Har hänt mycket här hemma. Så härligt. Men lite är det kvar såklart. Men börjar närma sig ett färdigt kök snart.
Är några luckor som ska upp och diskmaskinerna måste kopplas in. Fläkten ska upp, spotar, kakel och handtag är också kvar, Men nu börjar det likna ett kök.
Igår köpte jag hem ett nytt diskställ och 2 barstolar till vårat nya kök. Blev så bra!
Hår är några bilder på hur det ser ut idag!





Självklart har vi inte blå luckor utan det är skyddsplasten som sitter på, som snart ska av!




Så här mycket skräp har det blivit av all renoverning här hemma, i tisdags var jag och C och slängde allt detta. Det blev totalt 7 vänder till returpunkten, tur att vi fått en returpunkt här ute i Krokek. Alla tiders. Su nu är allt detta borta, så skönt. Bort med det gamla. Var så skönt att bli av med allt detta skräp, kändes så skönt efteråt när vi var klara!

Jag och C sliter varje kväll med köket här hemma, men snart snart är allt detta klart. Fast vi ska tapetsera hela nedervåningen också. Så nog har vi lite kvar. Men sen ska vi fira med att åka på en kryssning med hela familjen. Ska bli kul!

Tapeter

Igår var jag och beställde denna tapet. Den ska vi ha som en liten fond bakom matbordet, precis som detta!
Tror det kommer bli riktigt bra, hoppas på det iaf. Är helt förälskad i denna tapet!



Sen ska jag beställa dessa fototapeter snart! Gud va jag längtar tills dessa sitter på plats.


Familjekortet kommer sitta i hallen, så man ser den när man står och lagar mat! Den med våra prinsar ska sitta på kortsidan av väggen vid trappen, så man kan sitta och titta på den när man sitter i soffan!
Sen ska resterande väggar vara vita.
Längtar tills allt är på plats. Ser framemot resultatet!

Länge sedan!

Nu var de länge sedan jag skrev nåt inlägg. Så nu är det dags känner jag!
Har vart så mycket på sista tiden, har jobbat mycket och vart mycket här hemma plus att jag vart lite dålig. Vakna upp i söndags morgon utan någon röst, det var bara att sjukanmäla sig. Inte lät att sälja nåt utan någon röst. Så det blev ist att vi åkte till C pappa och byte däck på bilen och grillade lite. va såååå gott!!!

Här hemma har det hänt massor. Nu ligger golvet på hela nedervåningen, nersänkning av tak klart, spothålen är klara, fläkt installerad så är bara att sätta ihop det sista. Elektriker har vart här idag, så nu är båda kyl och frysarna inkopplade och klara, ugn och micro inkopplat. men all el är tyvärr inte klar så jag hoppas allt blir klart snart. Köksblandaren kommer imorgon så jag hoppas vi har vatten snart oxå!
Längtar såååå tills vi kan använda köket, inte leva på fett köpmat och micromat längre!

Här är några gamla bilder på köket, har hänt lite till men dessa låg i datorn så ni får se lite nyare en annan gång!






Påsken

Hej hej!

Var länge sedan jag skrev nu, har problem med internet här hemma. Löste sig nu tack vare våra snälla grannar! Tack!
Våran påsk består av köksrenovering. C och hans pappa jobbar och sliter här hemma.
Nu sitter alla skåp där de ska och ena bänkskivan på plats. Just nu håller C på att riva bort gamla golvet för imorn blir det golvläggning och lägga på de sista bänkskivorna.
Blir sååå fint!
Dock har vi fått ett problem, våran ugn är sne. Inge kul! Så vi skulle knäppa kort på den och maila till nån adress så hoppas jag vi får den utbytt sedan.
Inge kul när man gör om hela köket och köpt helt nya vitvaror och allt så är de inte OK. Inge kul! Men men, det löser väl sig får vi hoppas.

Jag orkar tyvärr inte lägga in några bilder idag, är så trött. Så blir sängen alldeles strax. Jag är trött fast det inte är jag som jobbat och slitit idag, C håller fort på, han har hållt på hela dagen! Så inte jag som borde va trött.

Vad härligt det är med det fina vädret nu, så härligt med vår. Jag och pojkarna har vart ute mycket idag och lekt. Så härligt!
Pojkarna fick även påskägg av farfar idag, det var populärt kan jag lova!

Nä nu ska jag krypa mig till sängs, får dela med mig med bilder i nästa inlägg! Då kan jag även lägga in kort på nya golvet, hur det blev! Ska bli så spännande imorn och se!

Glad Påsk på er alla!

RSS 2.0