Min kära vän!

Har inte vart så aktiv på min blogg på ett bra tag nu. Men har hänt så mycket på sista tiden.
Min bästa vän här hemma har gått bort. Bara sådär! Det är så hämskt och det går inte en dag utan att jag tänker på henne och hennes familj.  Malin betydde och betyder fortfarande så mycket för mig! Hon var en underbar vän som man alltid viste fanns där för en när man behövde prata eller skratta lite!
Nu kan jag inte mera skratta med henne, vem ska jag nu skratta ihop med! Alltså hon var en stor del av mitt liv, eller en stol del utav hela vår familj. Vi hade så mycket planer som vi ville göra tillsammans med malin och hennes familj. Bara en sån liten sak som vi planera när vi träffade Malin sist, då prata vi om att jag och Lukas bara skulle komma hem till dem och då skulle Lukas och Arvid bada i badkaret som de har gjort förrut som de älskade! De första vi skulle bjuda hem på middag när vårt kök är klart var Malin och hennes familj!

Men nu finns hon inte längre =( Jag kan inte förstå det! Livet är så orättvis! Varför?? Varför?? Varför??
Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta! Tänker på alla glada minnen som vi hade ihop! Glad för att jag fick lära känna henne och att hon blev en del av mitt liv! Hon gav mycket Kärlek och värme och gör det fortfarande!

Älskar dig Malin och Saknar dig!!!
Här är ett kort som jag älskar, den dagen betyder mycket och var en sån kärleksfull dag i våra liv!
Theos dopdag. Då Malin blev Gudmor till Theo!
Det var inte alls svårt för oss att välja vem som skulle va Gudmor till Theo, det var så självklart och vi ville och blev så glada att Malin ville det också!
Tack Malin!!!!




RSS 2.0