Bolagret

Detta finns på mitt jobb nu. Super bra silicon köksgrejor som jag rekommenderar varmt!
Finns i super härliga färger och är så praktiska.
Gå in på hemsidan och titta på ännu mera snygg grejor: www.bolagret.se







Snygga tapeter!

Vill tipsa om denna sida: http://www.mrperswall.se
Finns rikstigt snygga tapeter på den sidan plus att man kan göra sin egen tapet, som vi ska göra. Men älskar de här två tapeterna. Men blir tyvärr inge bra hemma hos oss, men annars skulle jag utan tvekan ta den första med de tre träden. Så snygg alltså! Älskar den!






Renoveringen!

Nu har den lilla väggen mot hallen kommit upp och har börjat sänka ner taket ovanför ön. Har kommit upp 3 skåp. Men nu står det lite stil, måste ha hit en elektriker innan vi kan fort. Men förhoppningsvis kommer det en på måndag. Hoppas jag!
Nu längtar jag tills köket är klart alltså, inge kul att leva på micro mat längre! Längtar tills man kan diska och spisen såklart!



Imorgon kommer golvleveransen. Inte för att vi ska lägga golvet än men. Längtar tills allt detta är klart så det blir slut på kaoset här hemma!

Häftiga grejor!




Gävle och lite påskfint!


Hittat jätte fina påskägg. Den ena är bokstävsägg och de andra är målat med griffelfärg så man kan skriva vad man vill på äggen.
Skulle jätte gärna vilja pyssla och göra dessa ägg till mitt hem, men ingen idé just nu när det ser ut som det gör hemma nu =) Men nästa år kanske, hehe.
Jag och pojkarna är just nu i Gävle och myser med mamma och pappa. Har gjort massor med skoj. Igår var jag och Lukas på badhuset, lite egentid tillsammans med Lukas. Det var mysigt! Lukas tyckte det var jätte roligt. Var där tillsammans med Lisa och hennes två tjejer. Idag har jag umgåtts med min gravida vän, Madde. Har spenderat en dag ihop i kära Gävle, som vi gjorde förr. Fikade och myste.
Lukas och Theo har vart med mormor och morfar på järnvägsmuséet, kollat på massa stora tåg. Det var uppskattat kan jag lova. Lukas och Theo älskar ju tåg och allt som åker =)
Nu ikväll blir det mys i soffan med gammelfarmor och mina kära föräldrar.
Imorgon bär det av hem igen. Ska bli spännande och se om det hänt nåt hemma.


Här nedan är de fina påskäggen!



Vattnet klart!

Min kära sambo och hans pappa har vart så duktiga här hemma. De har jobbat och slitit. Borrat och borrat och borrat. Och ju mer det borras ju mer skit bildas det här hemma. Nu är vattnet där de ska vara. Jätte skönt! Men dock så är det skitigt precis överallt.
Så imorgonbitti sticker jag och pojkarna till Gävle, så får C och hans pappa jobba i fred här hemma med köket. Så behöver inte pojkarna leva i detta skitiga hem!

Här är lite bilder på vilket hårt arbete de gjort!



Nu har vi ett betonggolv igen. SKönt! Vattnet är där det ska vara! Kanon!

Fotografen

Vi var hos fotografen för nån vecka sedan. Här är några bilder som han knäppte på oss. Vi ska göra 2 fototapeter av två av hans kort sedan. Ni ska få se resultatet sedan när de är på plats. men det dröjer =)
Idag har det borras här hemma, ändrat vattenrören. Så nu är det som vi är utomhus när vi är på nedervåningen. Går inte att vara där. Är damm och betong överallt. Så nu ikväll är jag och pojkarna på övervåningen för det går absolut inte att vara där nere.
Så det dröjer nog ett bra tag tills tapeterna kommer på plats. Men det ska bli sååå spännande och se hur det blir sedan.






Helgen!

Jag har jobbat hela helgen. Min sambo också, fast här hemma. Nu har vi ingen spis längre, det kom en snubbe och köpte den av oss idag. Imorgon kommer vi inte ha nå vatten heller. C och hans pappa ska hålla på imorgon med köket och bila om vattnet. Ska bli intressant och se om de kan hitta vattenledningarna =)
Just nu håller min kära sambo på och monterar skåp medans jag slöar i soffan. Helt rättvist lr hur.

Så här ser det ut just nu hemma hos oss:

hehe, min lilla knäppa sambo. Som alltid fular sig när man vill ha ett litet kort på han

Nu har det kommit!!


Nu har vår köksleverans kommit. Nu blir det ingen mys i soffan när man kommer hem, utan nu är det skruva som gäller ett tag framåt =) trevligt!
Men det kommer bli så fint, så man klarar av allt jobb och leva i ett kaos hemma för man vet vad som väntar!





Vill ha!!

Knivställ som går att köpa på denna sida http://www.etrendstore.se/
Den är ju så cool. Vill ha denna stående i vårt nya kök sedan.







Sen blev jag helt förtjust i dessa bokstävs ljusstakar direkt när jag fick syn på dem. Vill bara ha!
Kommer så småningom att beställa på denna sida http://studioyra.com/
Man kommer kunna designa de bokstäver man vill ha snart! Måste bara köpa dessa.
Så snygga!


Ritningar på nya köket!









Det som inte är med på denna ritning är bänkskivorna. Vi ska ha en bänkskiva som går vid fönstret och en bänkskiva på ön, den kommer även gå ut 45 cm till så man får plats med två barstolar på kortsidan. Sen ska vi även sätta upp en vägg som inte heller är med på denna ritning, ska vara envägg vid hallväggen, så man inte sitter och tittar rätt in på jackorna när man sitter på barstolarna.
Väggen ska vi kakla lika så vid fönstret och hallväggen fast mot köket. Hm förstod man det där, hehe.

Luckorna kommer vara högblanka vita, Ikeas abstrakta luckor. Kommer vara svarta stenbänkskivor.
Ska bli så spännande hur resultatet blir sedan.
Ser framemot!


Vardagsrummet.

Så här ser vårt vardagsrum ut, lr soffdelen ut. Men det ska också göras om. Ska bli en ny tapet och soffan ska flyttas bort till en annan vägg. På denna vägg kommer tvbänk o tvn vara sedan. Kommer bli en vit tapet med nåt. Än vet jag inte. Men det ska inte bli för rörlig tapet, så nåt diskret mönster.
Vi måste ta och börja titta lite efter tapeter, det finns ju så många olika fina sorter så är svårt alltså. Har ni något tips på någon fin vit tapet? så dela gärna med er det till mig!


Så här ser det ut nu =)

Vi ska som sagt göra om vårt kök, lr hela vår nedervåning blir det. Ska göra om hela köket, lägga nytt golv och tapetsera om. Ska bli spännande, men är långt från klart än. Men snart så kommer det hända framsteg =) ska bli spännande och så roligt att få det som man vill ha det!

Här kommer lite bilder på hur det såg ut innan vi rev två väggar och hur det ser ut hemma hos oss nu =)



väggen mot hallen, spart 80 cm av hall väggen idag


Vår förra hall


Väggarna rivna, just nu är det verkligen öppet.


Kyl och frys står bredvid soffan =) Perfekt när man sitter vid matbordet och vill ha nåt. Nära och bra =)


Så här lever vi just idag. Men snart så kommer det nya köket, då blir det en stor skillnad, kommer bli så bra. Ska hålla er informerade om vad som händer och sker. C ska måla taket i helgen.
Ha det så bra. kramar

Mina goprinsar!

Kom hem med dessa två korgar från mitt jobb igår. Brukar alltid komma hem saker därifrån, jag kan inte förstå det =)  Tanken är att de ska användas som tvättkorgar. En med ljus och en med mörk tvätt.
Men innan det hamna tvätt i dessa ville mina pojkar testa dem =)
Mina sötisar!
Kom hem med dessa två korgar från mitt jobb igår som jag tänkte ha som tvättkorgar. En med mörk och en med ljus tvätt. Men innan tvätten hamna i ville pojkarna busa lite =)

Första inlägget i min nya blogg =)

Hej!
Tänkte att nu är det dags för mig att skaffa mig en egen blogg. Jag läser och följer många bloggar men har aldrig haft tanken att skaffa mig en egen..vet inte varför!
Men nu idag vakna jag upp och ville skaffa mig en egen sida. Ska bli spännande.
Min blogg kommer mesta dels bestå av inredning men självklart om mitt liv i övrigt oxå och om mina käraste såklart!
Ska bli spännande och intressant hur detta funkar, om jag får ihop en fin och intressant blogg =)
Nu när det kommer ske en stor förändring här hemma så ska det bli extra kul att dela med sig lite vad som komma skall och vad som sker just nu!

Hoppas det blir en intressant läsning!
Massa kramar/Anette

RSS 2.0